TelefoonHamburger icon red
Bekijk onze Brochures

Verlichting van in-lite voor uw tuin en terras

Een donkere avond mag de pret niet drukken. Dit zal zeker niet het geval zijn met de tuinverlichting van in-lite. Wanneer uw tuin goed verlicht is, blijft u waarschijnlijk tot ver na middernacht genieten op uw terras. Houd wel de tijd in de gaten. Voordat u het beseft komt de zon alweer op...

De sublieme tuinverlichting van in-lite

Steeds meer mensen zien de tuin als een verlengstuk van hun woning en willen daarom graag investeren in een mooie, verzorgde tuin. Met goede tuinverlichting blijft u zelf na zonsondergang genieten van de tuin.

in-lite denkt aan het milieu

Leds in armaturen zijn verduurzaamd en de trafo’s zijn efficiënter, met als ultiem model de Smart-HUB -150. Zo heeft in-lite de afgelopen jaren afscheid genomen van halogeenverlichting, plastic in de verpakkingen gereduceerd en maakt hierdoor stappen vooruit ter milieubescherming.

Soorten verlichting van in-lite

In-lite heeft een ruim assortiment van diverse soorten tuinverlichting. Het aanbod bestaat uit wandlampen, inbouwlampen,staande lampen, spots en opbouwlampen. Zo heeft in-lite in iedere categorie speciale productseries. Wij lichten er graag enkele voor u uit.

Ace High

Ace High is geschikt voor verwerking tussen beplanting van 45 á 50 cm hoog. Doordat de lichtbron zich aan de bovenzijde bevindt, worden de planten aan zowel de voor- als achterzijde van het armatuur verlicht. Doordat de lichtbron 10 graden gekanteld kan worden is het naar eigen wens aan te passen. Energielabel A

Wedge mini

Deze kleine armatuur is geschikt voor het verlichten van de kleinste tuinelementen, zoals lage muurtjes, hekjes en traptreden. Het geeft een mooi zacht gespreid licht. De wandlampen van Wedge zijn in bijna elke tuin goed te monteren. Energielabel A++

 

Puck

Puck is er speciaal om toe te passen als indicatieverlichting. Het licht schijnt subtiel rondom in een lichthoek van 180 graden en is perfect voor indicatieverlichting aan de zijkant van een brede oprit, vlonder of steiger. Het licht is van een afstand goed te zien zonder dat het verblindt. Energielabel B

 

Halo

Halo is een compleet nieuwe serie wandarmaturen.Kenmerkend is de ronde behuizing van geanodiseerd aluminium. Dit geeft de armaturen een robuuste, hoogwaardige en luxe uitstraling en zorgt ervoor dat ze maximaal bestand zijn tegen de weersinvloeden. Verkrijgbaar in 12 Volt of 100-230 Volt. Energielabel A

 

HUB-transformatoren

Sinds de zomer 2019 zijn de nieuwe transformatoren HUB-50 en HUB-100 te bestellen. De transformatoren zijn uitgevoerd met een touchscreen waarmee het systeem volledig te bedienen is. Standaard zijn er twee lijnen met verlichting aansluitbaar. Ook introduceert in-lite de bewegingsmelder Move. Dit zorgt voor meer veiligheid om het huis.

In het najaar introduceerde in-lite de Smart HUB-150. Deze slimme transformator wordt aangestuurd door de in-lite-app, geschikt voor Android en iOS-telefoons of tablets. Door middel van Bluetooth Low Energy (BLE) maakt de transformator connectie met de telefoon of tablet. BLE is een nieuwe en energiezuinige vorm van bluetooth en veiliger dan Wifi. Op de Smart HUB-150 kunnen 3 lijnen, dus 3 verlichtingszones, worden aangesloten met in totaal 150VA.

Breng een bezoek aan een van onze showtuinen!

Noord-HollandUitgeestWinkelZuidoostbeemster

Kennisbank

Vergeet de bekabeling niet

Heeft u mooie lichten gevonden? Mooi zo! Nu alleen nog een kabelplan! Dit doe je door de kabels in jouw tuinontwerp te tekenen. Hiervoor wilt u dus eerst de tuinplattegrond schetsen. Daarna berekent u het totaalvermogen van alle lampen bij elkaar. Dit is nodig voor het uitkiezen van de juiste transformator.


Het uitwerken van een kabelplan is niet een al te grote klus. Desalniettemin is het belangrijk dit niet af te raffelen. Ons personeel informeert u graag verder!

Verlichting is veilig!

Is uw tuin donker? Als u geen hand voor de ogen ziet, kunt u al helemaal niet zien waar u loopt! Het verlichten van looppaden en traptreden raden wij altijd aan. Uw eigen tuin kent u natuurlijk als uw broekzak. Maar visite waarschijnlijk niet. Met een goede tuinverlichting verkleint u het risico dat iemand zichzelf bezeert of die prachtige tuinvaas omverloopt.

Verlichting van in-lite

Verlichtingsproducent in-lite verschaft de verlichting van Spaansen. Deze verlichtingsdesigner komt uit Nederland. In-lite produceert uitsluitend Ledverlichting. LED is duurzaam en energiezuinig.