TelefoonHamburger icon red

Spaansen heeft Feenstra Leeuwarden overgenomen

Feenstra Leeuwarden

Sinds 1 januari 2017 is Zandhandel en Overslagbedrijf Feenstra B.V. overgenomen door Spaansen Groep B.V. Een perfecte match tussen twee bedrijven die werken vanuit dezelfde bedrijfscultuur en kernwaarden.

“Een win-win situatie voor alle partijen”, zegt Johan Spaansen, algemeen directeur Spaansen Groep. Bestaande en nieuwe klanten kunnen vanuit meerdere locaties optimaal bediend worden. 90% van het klantenbestand van Feenstra is eveneens klant van Spaansen Industriezand en -grind in Harlingen en van Spaansen Grondstoffen en Logistiek in Winkel.

Zandhandel en Overslagbedrijf Feenstra B.V. blijft een zelfstandige entiteit onder Spaansen Groep B.V. en opereert als zodanig. Roeland Feenstra heeft zijn werkzaamheden overdragen aan Klaas Buwalda, bekend als plantmanager van Spaansen Industriezand en -grind. Op locatie en schepen zijn de voor klanten bekende werknemers op hun plaats gebleven. De rode kleur van Spaansen wordt op termijn ingevoerd.

Synergie is eveneens te vinden tussen de schepen van Feenstra: Robbenzand en Amalfi, en de schepen van Spaansen: Reimerswaal en Zandexpres 5. Resultaat? Efficiënte bezetting door één scheepsplanning! Snel en efficiënt laden zijn tevens voor Spaansen chauffeurs relevante begrippen. Vanuit hun visie zal in de toekomst het terrein daarop ingericht worden. 

Gewijzigde contactgegevens
Postbus 10, 1730 AA, Winkel
Pascalstraat 9, 8912 AT  Leeuwarden     
Telefoon 058-2133275  
Mobiel nummer Klaas Buwalda: 06-53988354
www.spaansen.nl/feenstra
IBAN NL24RABO0317676563
BIC RABONL2U
BTW NL001366002B01

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Feenstra