TelefoonHamburger icon red
Bekijk onze Brochures

Spaansen beschikt over een groot assortiment muur- en stapelelementen om uw tuin mee te decoreren

Muur en opsluiting. Werk uw tuin af met stapelstenen, opsluitbanden en/of traptreden. Spaansen adviseert u graag op het gebied van stapelelementen, palissaden en de kantopsluiting.

Welke muur en opsluiting producten kunt u het beste gebruiken?

Muur- en opsluitingselementen zijn verkrijgbaar via de webshop van Spaansen. Of bezoek één van onze vestigingen in Winkel, Uitgeest of Zuidoostbeemster met diverse showtuinen en opstellingen.

Opsluitbanden

Een goede kantopsluiting is noodzakelijk voor het behoudt van de bestrating. Verzakking wordt mede veroorzaakt door het wegspoelen van zand. Me zorgvuldig aangebrachte opsluitbanden als kantopsluiting kan dit voor een groot deel voorkomen worden.

Traptreden

Er zijn tal van eigentijdse mogelijkheden om hoogteverschillen in de tuin te realiseren. Met traptreden overbrugt u het hoogteverschil in een handomdraai. De treden zijn eenvoudig te plaatsen en sluiten naadloos aan bij onze sierbestrating en stapelstenen.

Muur- en stapelelementen

Met hoogte verschillen in de tuin creëert u eenvoudig een optische dieptewerking. De tuin lijkt groter en krijgt een eigen uitstraling. Spaansen biedt een groot assortiment muur- en stapelstenen om uw tuin een eigen identiteit te geven. Gebruik afdekplaten of vijverranden voor de afwerking.

Palissaden

Palissaden zijn decoratieve opsluitelementen. Te gebruiken voor borders, bloembakken en niveauverschillen.

Breng een bezoek aan een van onze showtuinen!

Noord-HollandUitgeestWinkelZuidoostbeemster

Kennisbank

U- en L-elementen

Met de uiterst veelzijdige elementen creëert u in een handomdraai een mooie zithoek, robuuste plantenbak of een stevige zandbak. Met een beetje creativiteit maakt u eenvoudig uw eigen unieke project.

Waarvoor gebruik ik stapelelementen

Met muur- of stapelelementen maakt u hoogteverschillen in de tuin. Zo creëert u eenvoudig een optische dieptewerking. De tuin lijk hierdoor groter en krijgt een eigen uitstraling.