TelefoonHamburger icon red
Bekijk onze Brochures

Hout, composiet en omheiningen haalt u bij Spaansen in Noord-Holland

Bekijk het grootste assortiment hout, composiet en omheiningen bij Spaansen uit Noord-Holland. Ga naar onze online shop of bezoek een van onze showterrassen.

Waar koop je hout, composiet en omheiningen voor uw tuin?

Hout, composiet en omheiningen zoals; hekwerk, pergola's, tuinhout of tuinschermen koopt u online in de webshop van Spaansen. Ook kunt u een bezoek brengen aan één van Spaansen Tuin en Bestrating vestigingen in Winkel, Uitgeest of Zuidoostbeemster.

Tuinhout

Hout is een prachtig natuurproduct met specifieke eigenschappen. Naast dat hout bijzonder duurzaam is, is het goed te bewerken tot vele fraaie constructies voor uw tuin. U geniet het best van het buitenleven wanneer u de tuin comfortabel inricht. Daarom biedt Spaansen een breed assortiment aan tuinhout, zoals Douglashout, Scandinavisch vuren, hardhout, en Europees grenen. Hout heeft per soort specifieke eigenschappen en karakter.

Tuinschermen

Omheiningen en tuinafscheidingen zijn er in diverse soorten en maten. Zo is er voor ieder een omheining of tuinafscheiding die volledig voldoet aan uw wensen. Tuinschermen spelen een belangrijke rol voor de sfeer in uw tuin.

Composiet

Composiet is een materiaal dat is opgebouwd uit verschillende componenten. Kunststof samengevoegd met houtvezels. Het staat bekend om zijn vele moderne voordelen. Zo blijven planken van composiet stroef wanneer ze nat zijn. Dit vermindert de gladheid en het struikelgevaar. De toegevoegde vezels zorgen voor de flexibiliteit. Composiet zorgt voor een eigentijdse look.

Bamboe

Bamboe is een van de meest fascinerende planten op aarde. Geen enkel gewas heeft de mens zoveel te bieden. Bamboe tuinschermen geven een exotische en zomerse uitstraling Spaansen levert o.a. bamboeschermen, bamboepalen en bamboematten. Goed voor het milieu en uiterst duurzaam.

Hekwerk

Een hekwerk dient als constructie om een gebied af te scheiden. Een laag hek heeft vooral een signaalfunctie, een hoog en sterk hek beperkt de toegang. Een hek kan niet alleen mensen, maar ook dieren, zand en zelfs sneeuw in toom houden.

Breng een bezoek aan een van onze showtuinen!

Noord-HollandUitgeestWinkelZuidoostbeemster

Kennisbank

Composiet is veiliger dan hout!

Composiet behoudt zijn stroeve oppervlak als het nat is, in tegenstelling tot houten vlonderplanken. Composiet is dus vele malen veiliger dus!

Wilt u iets anders dan hout?

Verveelt hout u al snel? kies dan voor bekijk dan ons bamboe-assortiment. Rolmatten van bamboe zijn een uitstekende oplossing om houten schuttingsdelen om te vormen tot een tropisch paradijs!